Yksi aikakausi päättyy

Yksi aikakausi on tullut päätökseen. Nyt on aika sanoa hyvästit KATIVEE:lle siinä muodossa kuin se nyt on. Viime vuodet ovat olleet kaikille yrittäjille todella haastavia. Ensin tuli korona, sitten Ukrainan sota ja viime talvi kärvisteltiin nousevien hintojen ja energiakriisin kourissa. Olemme kaikki odotelleet kuukausi ja vuosi toisensa jälkeen tilanteen paranemista, mutta ainakaan huomattavaa muutosta ei ole näkyvissä ainakaan lähiaikoina. Asiakas- ja turistivirta kivijalkaliikkeissä ei ole palannut läheskään normaaliksi, ja jälleenmyyjämme yksi toisensa jälkeen on joutunut sulkemaan ovensa. Nyt on voimat loppu ja taloudellinen pärjääminen vaakalaudalla.

Haikein mielin ilmoitan että poistun taka vasemmalle meidän Annankadun studiolta sekä liikkeeltä ja suuntaan kohti uusia haasteita. Jätän Jatuli-merkin Ninan pitämään upeaa tilaamme pystyssä. Jatulin kanssa ollaan jaettu yhteistä työtilaan jo vuodesta 2015. Painahan Nina menemään samalla raivolla, millä olemme hommia yhdessä kahdeksan vuoden ajan hoidelleet! Minä laitan raksin ruutuun yhdestä toteutuneesta unelmasta, ja alan haaveilla uusista.

Nyt tarvitaan apua studion muuttotyhjennyksessä! Pidän loppuunmyynnin to 6.7- la 15.7 liikkeellä ja verkkokaupassa klo 12 alkaen. Vaatteet, korut, pannat sekä jonkin verran kankaita ja tarvikkeita lähtee muuton tieltä uloskanto hinnoin -30-70% alennuksella. Jos olet himoinnut jotain tiettyä KATIVEE-vaatetta, nyt on viimeiset hetket hankkia sellainen. Korjaustöitä otan vastaa vielä tämän viikon ajan.

Koska tapanani ei ole jäädä suremaan vanhaa, vaan toivottaa uusi tervetulleeksi, huipentuu loppuunmyynti Annankadulla vietettäviin läksiäisbileisiin 15.7. klo 17. Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan! Tarjolla on juomaa, naposteltavaa ja viimeinen mahdollisuus tehdä löytäjä.

KATIVEE kiittää ja kumartaa kuluneista vuosista! Suuret kiitokset myös kaikille ihanille asiakkaille ja yhteistyäkumppaneille vuosen varrelta.
❤️
Kati

eventsKati ViljalaKommentoi