Kativee ja Linnan juhlat 2017, Suomi 100 / Kativee in Linnan juhlat 2017, Finland 100 years

Minulla oli suuri kunnia suunnitella ja valmistaa iltapuku Maarit Hurskaiselle Linnan juhlat 2017 -tapahtumaan. Maaritin puoliso Jussi Hurskainen on Arcysus Oy:n toimitusjohtaja sekä valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon voittaja. Paljon Onnea palkinnon johdosta Jussi! Paljon onnea Suomi 100 vuotta! Maarit ja Jussi Hurskainen, nauttikaa juhlista. Olette upea pari.

I had the honor to design and sew an evening gown for Maarit Hurskainen for Linnan juhlat 2017 event. Maarit´s husband Jussi Hurskainen is a CEO for Arcysus Ltd, and a winner of a national entrepreneuer contest. Congratulations Jussi! Congratulations Finland 100 years! Maarit and Jussi Hurskainen, enjoy these unique party. You are an amazing couple.

linnanjuhlat_suomi100.jpg